REGULILE DE UTILIZARE A WWW.FLYTIME.RO

Acest document stabileste regulile de utilizare site-ului WWW.FLYTIME.RO. Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul WWW.FLYTIME.RO si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati aceste reguli. Autorii acestui site , pot revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile dvs. Prin termenul de “utilizator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza siteul WWW.FLYTIME.RO, indiferent de motiv, nationalitate sau locatie geografica.

Utilizarea materialelor

* FLY TIME EMPRETEC SRL va permite sa vizualizati si sa obtineti o singura copie a materialelor de pe site-ul WWW.FLYTIME.RO doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea FLY TIME EMPRETEC SRL . Folosirea a informatiilor de pe site-ul WWW.FLYTIME.RO fara permisiunea scrisa si expresa a autorilor acestuia reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor (prevazut de Legea 8/1996 si/sau alte legi).

Conditiile de utilizare a siteului
* Site-ul WWW.FLYTIME.RO poate fi utilizat doar in scopuri legale. Orice alta modalitate de utilizare a siteului este expres interzisa de FLY TIME EMPRETEC SRL . In mod special este interzisa obtinerea informatiilor de pe site-ul WWW.FLYTIME.RO pe alta cale decat prin accesarea paginilor web, cum ar fi incercarile de obtinere a parolelor de acces in zone neautorizate, sau executarea de coduri, programe executabile sau orice astfel de instrumente cu scopul de a accesa informatiile in moduri nepermise de structura site-ului WWW.FLYTIME.RO.

Informatii pentru utilizatori

* In cazul in care va inregistrati pe site-ul WWW.FLYTIME.RO, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Dumneavoastra sunteti obligati sa intorduceti numai informatii corecte si reale, si acceptati consecintele juridice ale nerespectarii acestei conditii. FLY TIME EMPRETEC SRL nu va divulga niciodata unei terte persoane informatiile continute in cererea dumneavoastra de inregistrare; cu toate acestea, informatiile introduse de dvs. pot fi luate in considerare la efectuarea unor statistici, respectandu-va totala anonimitate. FLY TIME EMPRETEC SRL isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe preferintele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre FLY TIME EMPRETEC SRL sau de catre un tert implicat.

Informatii generale legate de utilizarea site-ului WWW.FLYTIME.RO

* FLY TIME EMPRETEC SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori (fie ei simpli vizitatori sau reprezentanti ai companiilor aeriene inscrise pe site) sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre acestia.

* Utilizatorul este singurul responsabil de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei sale. De asemenea, utilizatorul raspunde pentru utilizarea inregistrarii sale, indiferent daca utilizarea se face de el sau de o alta persoana, cu sau fara voia sa. Utilizatorul se obliga sa sesizeze autorilor site-ului orice abuz privind inregistrarea sa.

* Folosirea site-ului WWW.FLYTIME.RO este gratuita, indiferent de serviciile folosite de utilizator. FLY TIME EMPRETEC SRL isi rezerva dreptul de a introduce taxe de utilizare pentru oricare sau toate serviciile, obligandu-se in acelasi timp sa notifice in timp util pe cei carora li se vor aplica respectivele tarife.

* In cazul in care utilizatorul depaseste limitele impuse de acest contract in utilizarea site-ului WWW.FLYTIME.RO, FLY TIME EMPRETEC SRL isi rezerva dreptul de a lua masurile sanctionatorii considerate necesare, care pot include fara a fi limitate la: anularea inregistrarii utilizatorului; interzicerea accesului utilizatorului la oricare sau toate serviciile oferite; actionarea in justitie. Utilizatorul intelege si este de acord sa depagubeasca FLY TIME EMPRETEC SRL pentru orice pagube pricinuite prin fapta sa.

Informatii legate de rezervarile online prin WWW.FLYTIME.RO

* Din motive obiective, FLY TIME EMPRETEC SRL nu garanteaza veridicitatea informatiilor introduse de utilizatorii care folosesc serviciul de rezervari online.

* Utilizatorul care alege sa se foloseasca de acest serviciu se obliga sa introduca in cererea sa informatii corecte si reale, si sa nu abuzeze in nici un fel de acest serviciu. In caz contrar, FLY TIME EMPRETEC SRL isi rezerva dreptul de a lua masurile sanctionatorii considerate necesare, care pot include fara a fi limitate la: anularea inregistrarii utilizatorului; interzicerea accesului utilizatorului la oricare sau toate serviciile oferite; actionarea in justitie. Utilizatorul intelege si este de acord sa depagubeasca FLY TIME EMPRETEC SRL pentru orice pagube pricinuite prin fapta sa.