Pareri despre Malaysia Airlines

crina curca a comentat la data de 2013-04-13
O companie de zboruri internationale cu avionul cu servicii concrete si la cota maxima corespunzatoare. Sint multumita de ea .

PAULINA GHIBAN a comentat la data de 2013-04-11
TOATE CALATORIILE EFECTUATE CU ACEASTA COMPANIE SUNT EXCELENTE !!!!!!!!!ESTE O COMPANIE DE TOP !

Ileana Crisan a comentat la data de 2013-04-11
Am calatorit cu Lufthansa,cu Air Canada,cu British Airways,cu KLM si cu liniile aeriene israeliene.
Am ales Lufthansa pentru promtitudine si punctualitate,pentru servirea la bord,in egala masura si Air Canada,dar de departe cele mai confortabile calatorii le poti avea cu KLM.Mai jos ma voi referi la Lufthansa

Matei Raul-Alin a comentat la data de 2013-04-10
Este o companie cu niste tarife potrivite , nu sunt destul de mari pentru o persoana cu un buget nu extraordinar de mare, dar totusi ai posibilitatea de a calatorii.
Eu unul personal sunt multumit de aceasta compania,cu toata ca sunt unele lucruri , imprevizibile, cauze de intemperiile vremii ce nu se pot controla si da, cand si cand mai sunt probleme cu orarul de zbor, dar in rest acord nota 10 acestei companii.

Rodica a comentat la data de 2013-04-10
Profesionalism si amabilitate

Cristian Zavate a comentat la data de 2013-04-10
Dintre companiile aeriene cu care am calatorit de-a lungul timpului, ei au fost cei care s-au apropiat cel mai mult de ceea ce se poate numi “linie aeriana” serioasa avand cel mai bun raport calitate-pret.

Liliana Barbu a comentat la data de 2013-04-10
Companie impecabila din toate punctele de vedere. Seriozitate, calitate servicii, totul la superlativ.

Georgescu Olivia a comentat la data de 2013-04-10
Au fost unele intarzieri la decolare (aprox.30 minute)care au fost ulterior recuperate.
Mancarea la bord (pentru un zbor de 3) ore a fost reprezentata de o briosa sau un mic sandwich! Complet nesatisfacator!

Eleonora Magiar a comentat la data de 2013-04-10
confortabil, liniste si curatenie la bord, n-au fost probleme de niciun fel.
Am apreciat prezenta stewardeseleor in varsta, ceea ce imi demosntreaza ca in tara lor, cel putin in aceasta companie, ca femeie, atunci cand treci de varsta de 30 de ani,inca iti mai poti pastra sau gasi un loc de munca decenta, fara sa trebuiasca sa fi pustoaica blonda si sexy.

Becheanu Mihaela a comentat la data de 2013-04-10
O companie foarte buna din toate punctele de vedere. Am fost multumita si data viitoare am sa o aleg negresit.

Dragulin Elena a comentat la data de 2012-01-11
Am calatorit f.bine cu Lufthansa la Londra,Roma,Francfurt si am cea mai buna parere comparativ cu alte companii aeriene.Felicitari!El.Dragulin

Stefan Streche a comentat la data de 2012-01-09
O rezervare facuta cu aceasta companie inseamna confirmare de aproape 100% a datei si orei anuntate.

Alexandra Mitrescu a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria s-a desfasurat cu escala pe fiecare segment de zbor.
– Bagajale: au ajuns de fiecare data la timp, fara avarii;
– Intarziri: au avut intarzieri la fiecare decolare, si chiar pe segmentul de intoarcere am avut doar 20 min intre cele doua zboruri a.i era sa pierd zborul de legatura
– Mancare la bord: gustarea foarte slaba, un orez cu lapte gen iaurt – pe un zbor/ un corn cu branza pe celalalt zbor per segment; cornul era rece si coca tesita, iar iaurtul fara gust; m-as fi asteptat la produse de o calitate mai buna de la o astfel de companie; bauturile – aceleasi c la toate celelalte comapnii aeriene
– sprijinul acordat de insotitorii de zbor: au zambit cand vorbeau cu pasagerii insa nu au oferit sprijin la asezarea bagajelor in compartimentele speciale si nici nu au incercat sa organizeze urcarea/ asezarea pasagerilor pe locuri, mai ales ca zborul era in intarziere
Impresia de ansamblu a fost buna, iar pe alocuri medie.

VICTORIA a comentat la data de 2012-01-09
PERFECTA!

RESPECTA ORELE DE IMBARCARE,AVIONUL CONFORTABILE,PERSONALUL NAVGANT CORECT.

Silvia a comentat la data de 2012-01-09
Calatoria a fost destul de ok overall, insa personalul mi s-a parut foarte plictisit si neimplicat. Faceau minimul necesar care scria in fisa postului, un pic fortat – no human touch.
Mi-a displacut in mod speciat aterizarea. Pilotul parca lasa la sol unsac cu cartofi. Si zborul a fost destul de zguduit. Nu stiu daca era vorba de turbulente atmosferice sau nu. Oricum, nu mi s-a mai intamplat la nici o alta companie aeriana sa fie un zbor atat de bruscat si cu o aterizare atat de trantita.
Daca nu s-ar fi intamplat si la dus si la intors as fi zis ca e o intamplare. Ulterior am aflat si de la alte persoane care au mai calatorit cu Lufthansa ca au avut experiente asemanatoare.

PS. La intaziere ati mai fi putut sa adaugati intre Mici intarzieri si Intarzieri foarte mari si Intarzieri mari. Eu asta as fi bifat in cazul acesta.

Cere informatii despre oferta
Specificati numarul de persoane, destinatia si perioada in care doriti sa calatoriti.