Sejur de Rusalii in Bulgaria

NOU! Cazare la hotel ELENA 4* – Nisipurile de Aur


ZIUA 1
Vineri 2.06 ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Gara de Nord (vis-a-vis de Coloane). Ora 6.30 – plecare. Deplasare din Bucuresti pe ruta Giurgiu-Ruse-Varna. Se traverseaza frontiera pe Podul Prieteniei. Sosire la cazare si timp liber in  Nisipurile de Aur.

ZIUA 2 Sambata 3.06  Dupa micul dejun deplasare pentru vizita la Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi la promontoriul de la Cap Kaliakra. Retur in Nisipurile de Aur, timp liber dupa-masa in statiune.

ZIUA 3 Duminica 4.06  Dupa micul dejun deplasare in statiunea Nessebar. Vizitarea insulei si a orasului vechi. Retur in Nisipurile de Aur, timp liber dupa-masa in statiune.

ZIUA 4Luni 5.06 Dupa masa de pranz plecare spre Romania. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti- Gara de Nord (vis-a-vis de Coloane).

Tarif: 130 €/persoana
Supliment camera single – 60 €.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

 

Tariful include:

– Transport cu autocar 3*** cu aer conditionat, taxe de drum / poduri si parcari;

– Insotitor de grup

3 nopti de cazare cu All Inclusive la hotel Elena 4* in Nisipurile de Aur;

– Acces la piscina interioara si la piscina exterioara;

– Acces WI-FI in lobby.

*Sejurul incepe cu cina si se incheie cu pranzul.

 

Tariful nu include:

  Biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice si nici ghizii  pt. acestea. (Castelul si Gradina Botanica Balcik – 10 leva/adl ; 2 leva/copil 7-18 ani; copil 0-7 ani gratuit. Cap Kaliakra – 3 leva/pers)

Cere informatii despre oferta
Specificati numarul de persoane, destinatia si perioada in care doriti sa calatoriti.