Oferta Kusadasi Turcia All Inclusive august septembrie

 The Panorama Hill – All Inclusive 4*/ Turgut Ozal Bulvari No:129, 09400 Kusadası, Turcia http://www.thepanoramahill.com/

Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. The Panorama Hill se află la marginea orașului Kuşadası și oferă camere, unele cu vedere la Marea Egee. Acesta pune la dispoziție un centru spa, facilități sportive și piscină în aer liber cu terasă la soare. Accesul Wi-Fi și locurile de parcare sunt oferite gratuit.

Pret: 1.187 EUR/pachet 7 nopti cazare in camera dubla Standard si All Inclusive/2 adulti

 

Omer Holiday Resort 4*/Yavansu Mevkii Kuşadası no:1, 09000 Kusadası, Turcia  http://www.sharkhotels.com/en/ 

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat într-o zonă liniştită din Kușadasi, Omer Holiday Resort oferă plajă privată şi 2 restaurante cu vedere la mare. Acesta are baie turcească, saună și camere cu aer condiționat și TV prin satelit. Hotelul oferă o piscină mare cu tobogane, umbrele, șezlonguri și perne.

Pret: 1.260 EUR/pachet 7 nopti cazare in camera Family Deluxe si All Inclusive/2 adulti

 

Richmond Ephesus Resort 5*/Pamucak Mevkii, 35920 Kusadası, Turcia http://ephesus.richmondint.com.tr/en/Oteller/RichmondEphesusResort/default.aspx

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Richmond Ephesus Resort este înconjurat de pini şi se află în cartierul Pamucak.

Pret: 1.319 EUR/pachet 7 nopti cazare in Standard Villa Room si All Inclusive/2 adulti

 

Le Bleu Hotel Spa 5*/Kadinlar Denizi Mevkii Haci Feyzullah Mah 17 Sok No 4 Kusadasi Aydin, 09400 Kusadası, Turcia  http://www.lebleuhotel.com

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel ultra all inclusive se află la malul mării, pe coasta Mării Egee și oferă acces ușor la mare, la debarcaderul privat cu zonă de lounge şi la plaja privată. Proprietatea include piscine mari în aer liber, o piscină încălzită, un teren de tenis şi un centru spa cu saună şi baie turcească. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Pret: 1.386 EUR/pachet 7 nopti cazare in camera Standard Land View si Ultra All Inclusive/2 adulti

Pret: 1.409 EUR/pachet 7 nopti cazare in camera Standard Sea View si Ultra All Inclusive/ 2 adulti

Orar informativ de zbor:

ROT 5213 Bucuresti (OTP) 08:55 – Bodrum (BJV)  10:35
ROT 5214 Bodrum (BJV) 11:20 – Bucuresti (OTP)  13:00

Tariful include toate taxele si suprataxele (taxele de aeroport pot varia pana la momentul rezervarii si emiterii biletului)
Locurile la tarifele afisate sunt limitate si este posibil sa nu fie disponibile in perioadele de varf pentru calatorii

Pentru rezervare va rugam sa ne contactati la tel 0724249697 sau la email : rezervare@terminal1.ro

Cere informatii despre oferta
Specificati numarul de persoane, destinatia si perioada in care doriti sa calatoriti.