Flytime il sarbatoreste pe Andrei la munte!

Numele tau este Andrei iar TU n-ai idee cum vei sarbatorii anul acesta? Fly Time te trimite alaturi de 15 dintre prietenii tai sa petreci la inaltime!

Am pregatit pentru tine un pachet special, perfect pentru liberele de la inceputul lui Decembrie. Te vei bucura de intimitate si vei petrece pe cinste la inaltime la Villa AMA Holidays Belview din Brasov (strada Colţul Putinarilor, 500133 Brașov, România).

​Capacitate: 10 adulți și 5 copii în 5 spații de cazare

Oferta speciala de sf. Andrei pentru minim 4 nopti in perioada 27.11 – 01.12.2020:  150 RON/noapte/persoana (tariful este valabil pentru 15 persoane), locatia se inchiriaza integral.

Villa AMA Holidays Belview din Brasov ofera  o priveliște extraordinară asupra orașului Brașov, fiind situata pe drumul de Poiana – cea mai buna zona din oras. Locatia este aproape de centrul orasului cu acces pietonal (20 de minute pana la Biserica Neagra) si totodata aproape si de Poiana Brasov.

Tariful afisat nu include taxele locale, acestea se vor achita la momentul cazarii.

Plata serviciilor turistice se va efectua astfel:
– numerar sau cu cardul la sediul agentiei;
– card sau tichete de vacanta;
– transfer bancar;

GRABESTE-TE! Oferta este disponibila in limita locurilor libere.

?Trimite-ne solicitarea ta la turism@travel-time.ro pentru a organiza chiar acum vacanța ta de Sf. Andrei la Villa AMA Holiday Belview din Brașov?

Ai nevoie de ajutor? Ne poti contacta la: 0371.12.12.72

Cere informatii despre oferta
Specificati numarul de persoane, destinatia si perioada in care doriti sa calatoriti.