Lansare proiect “Stagii de practica pentru o tranzitie de succes de la scoala la piata muncii”, ID MySMIS 131117

Lansare proiect “Stagii de practica pentru o tranzitie de succes de la scoala la piata muncii”, ID MySMIS 131117

Fly Time Empretec, in calitate de Lider de parteneriat, va implementa impreuna cu Travel Time D&R, in calitate de Partener, in perioada 17.08.2020 – 17.08.2022 proiectul “Stagii de practica pentru o tranzitie de succes de la scoala la piata muncii”, ID MySMIS 131117. Valoarea totala a proiectului este de 2.349.003,77 lei, din care din care finanţarea nerambursabilă este în valoare de 2.231.530,12 lei, echivalentă cu 95% din valoarea eligibilă aprobată

Grupul tinta

Grupul tinta este format din 182 de viitori absolventi din invatamantul secundar si tertiar nonuniversitar (liceele tehnologice, scoli profesionale si/sau postliceale) din regiunea Sud Muntenia si Sud Est, cu domicili ul intr-una din regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei.

Obiectiv

Obiectivul proiectului consta in imbunatatirea competentelor profesionale in vederea cresterii gradului de ocupare pe piata muncii, prin servicii specializate de orientare si consiliere profesionala pentru sprijinirea tranzitiei de la scoala la viata activa si accederea pe piata muncii. In cadrul acestui proiect, se urmareste consolidarea cunostintelor si abilitatilor practice ale viitorilor absolventi prin organizarea si derularea de stagii de pregatire practica in cadrul agentiei de turism, la departamentele de vanzari, financiar si marketing.

Rezultate scontate

Prin acest proiect, se urmareste stimularea grupului tinta pentru imbunatatirea continua a competentelor profesionale cu accent pe cele necesare in sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC/SNCDI si ocuparea unui loc de munca de catre minimum 21% din totalul persoanelor inscrise in grupul tinta, la incetarea calitatii de participant in proiect.

Fly Time Empretec activeaza pe piata turistica din Romania din anul 2010, iar incepand cu anul 2016  s-a implicat in mod activ in procesul educational prin acceptarea in practica a elevilor, precum si a studentilor. Partea de instruire practica s-a desfasurat conform planurilor de invatamant, sub coordonarea tutorilor alocati din diverse departamente si a administratorului firmei.

Date contact:

Mandache Gabriel – Manager de Proiect

pocu@flytime.ro www.spots-practica.ro